Sunset Suites - Lefokastro Pelion Greece

English Language Greek Language French Language German Language Serbian Language Romanian Language
Lefokastro - Pelion Grecia

Pelion este un loc unic, unul dintre cele mai frumoase părți ale Greciei, plin de sate, orașe și cătune de munte minunate. Există o mulțime de locuri frumoase pe care le puteți vizita. Pelion este o destinație perfectă pentru vacanțe, în orice moment al anului.

Lefokastro Pelion Greece

Noi suntem situați în orașul Lefokastro, pe coasta Golfului Pagasitic. Acesta este situat la aproximativ 34 km de orașul Volos, la poalele munților Pelion. Lefokastro este un oraș foarte liniștit și relaxant, fiind o destinație perfectă pentru vacanțe relaxante în Grecia.

Înconjurat de o bogată vegetație sălbatică, Lefokastro este într-adevăr o dovadă a farmecului și-a frumuseții naturale a peninsulei Pelion. Plantațiile de măslini se găsesc pe tot drumul până la plajă, oferind posibilitatea de a admira peisaje cu-adevărat minunate.

Pe lângă plaja ce se-ntinde de-a lungul țărmului și care este ideală pentru înot pe parcursul lunilor calde de vară, mai sunt și alte câteva plaje în apropiere pe care le puteți vizita.

În orașul vecin, Afissos, care este situat la o distanță foarte mică, se găsește o plajă foarte cunoscută, precum și alte locuri diverse unde puteți lua mesele. Dacă veniți la Pelion cu mașina veți putea călători prin afara orașului și veți putea vizita o mulțime de locuri minunate prin toată peninsula.

Dacă doriți să vă bucurați de o vacanță autentică și tradițională în Pelion, Lefokastro este locul potrivit pentru dumneavoastră. Acesta este un loc extrem de liniștit și destul de izolat încât să vă facă să credeți că vă aflați la milioane de mile depărtare de cel mai apropiat oraș. La “Camerele de la Asfințit” suntem foarte bucuroși să vă oferim o minunată selecție de camere confortabile și relaxante pentru a vă face vacanța la Pelion una pe care să o păstrați cu bucurie în sufletele dumneavoastră.


Sunset Suites

Lefokastro - Pelion Grecia

Accommodation Manager
Evangelia Frantzezou

Tel: ( + 30 ) 24280 92727
Tel: ( + 30 ) 24230 33508
Mobile: ( + 30 ) 6945 879790

MH.T.E.: 0726K121K00539-0


Politica de Confidentialitate | Politica Cookie