Sunset Suites - Lefokastro Pelion Greece

English Language Greek Language French Language German Language Serbian Language Romanian Language
ЛЕФОКАСТРО - ПЕЛИОН ГРЧКА

Пелион је један од најупечатљивијих, јединствених и прекрасних делова Грчке и испуњен је са много прекрасних села, градова и приморских засеока. Има много лепих места које можете да посетите и доживите. То је идеално одредиште за празнике током целе године.

Lefokastro Pelion Greece

Налазимо се у граду Лефокастро, на обали Пагаситиц залива. Лефокастро је око 34 км од града Волоса у подножју планине Пелион. Лефокастро је врло мирно и опуштајуће место и идеално је за опуштајући одмор у Грчкој.

Окружен дивљом и богатом вегетацијом, Лефокастро је истински пример природног шарма и лепоте Пелиона. Маслиници вас воде целим путем према доле до плаже, а можете да уживате и у заиста мирном и опуштајућем погледу.

Као и дуга плажа која се протеже дуж обале и која је идеална за купање током врућих летњих месеци, ту је такође и неколико оближњих плажа које можете да посетите.

Суседни град Афиссос је на малој удаљености и има такође врло популарне плаже, као и различита места на којима можете да уживате, нешто поједете или да попијете. Ако путујете колима на Пелион, онда ћете да будете у могућности да излазите и посетите пуно прекрасних места дуж полуострва.

Ако желите да уживате у врло аутентичном и традиционалном одмору на Пелион, онда је Лефокастро идеално место за вас. Врло је мирно и довољно изоловано да мислите да сте миљама далеко од најближег града. У "Сунсет Суитес", врло смо срећни што можемо да вам понудимо одличан избор удобног и опуштајућег смештаја како би направили ваш одмор на Пелион уживајући и увек цењеним.


Сунсет Суитес

Лефокастро - Пелион Грчка

менаџер
Evangelia Frantzezou

Тел: ( + 30 ) 24280 92727
Тел: ( + 30 ) 24230 33508
Тел: ( + 30 ) 6945 879790

MH.T.E.: 0726K121K00539-0


Правила о приватности | Цоокие Полици